Gott nytt år från Bangkok!

Nyår i Bangkok 2013Bäst jag säger Gott nytt år redan nu i fall jag inte hinner senare!

Vi har ny flyttat in på The Muse hotel och ska snart gå upp och lägga oss vid poolen. Hotellet är helt underbart! Ett av de bästa jag bott på. Ikväll ska vi dricka champagne inne på rummet och senare blir det nyårs supé på takbaren The Speak Easy. Världens bästa nyår!

4 reaktion på “Gott nytt år från Bangkok!

  1. Vad mysigt! Jag gillar också att bo på lite mer lyxiga hotell, åtminstone i stora städer.
    I Bangkok är jag särksilt förtjust i The Oriental nere vid floden och hotell Lebua.
    Skall nog även prova The Muse, som hade väldigt bra priser, nästa gång jag kommer till Bankok.
    Njut av allt och ha en fantastisk kväll med supén på takterrassen.
    Gott Nytt År!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *