GRILL, Stockholm

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Grill är en restaurang med som namnet antyder fokus på att servera olika typer av grillade rätter. Visst låter det redan bra? Men vänta det kommer mera… Det grillade rätterna serveras från fem olika värlsdelar med fem olika tillagningsmetoder att välja bland.

Hela restaurangen har en stor lekfullhet över sig. Restaurangen har åtta olika avdelningar som alla är inredda i sin egen stil. Man kan lätt förstå att det är fullt här. 

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCINREDNING: Till min stora glädje hamnade vi i den del av restaurangen som jag gillade allra bäst. Röd sammet, kristallampor i taket och ett gäng med skyltdockor i burleskstil övertar hela rummet. Utanför står några cirkusvagnar placerade och delar upp restaurangen i olika avdelningar. Det finns detaljer och nya saker att upptäcka överallt. En restaurang som aldrig kan bli tråkig.

Jag älskar även tiki-baren med sin säregna stil som jag kommer berätta mer om i nästa inlägg.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

MAT & DRYCK: Även om man lätt kan gå hit enbart för restaurangens coola inredning så är det faktiskt maten som drar mest folk. Den är nämligen helt fantastisk.

Jag valde den populära rätten Tonfisk Teppanyaki som man själv grillar vid bordet. Den serverades med friterade makirullar, asiatisk sallad och dippsåser. Tonfisken var pinfärsk och skulle bara grillas lätt på varje sida. Detta var ett riktigt smakäventyr för mig. Jag ätit tonfisk innan men aldrig på det här viset och aldrig har det smakat så här gott. Jag är helt frälst i denna rätt.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Jag älskar att tillaga maten vid bordet i min egna takt. Det är så mysigt och påminner mig om restaurangerna i Japan.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCAlex som är en riktig köttälskare valde Entrecoten (Svensk rödbrokig) Serverades med pommes, bearnaisesås och cesarsallad.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCHITTA HIT: GRILL,Drottninggatan 89, 113 60 Stockholm

3 thoughts on “GRILL, Stockholm

  1. Pingback: Bästa Temarestaurangerna & barerna 2014 | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.