Hälsodag på Semestern

imageDet var nog ingen som trodde det igår när jag sa det! Inte ens jag själv. Men idag överraskade jag mig själv, med att faktiskt vilja ha en riktig hälsodag på semestern. Vem vet kanske varar det i blott en dag men kanske blir det några dagar till i hälsan tecken. Om jag känner för det förstås. Min semester, mitt val! Känns rätt bra nu i alla fall. Redan i morse när jag vaknade och sa hejdå till Alex när han gick till jobbet så hade jag en plan.

Jag stack iväg tidigt till affären och handlade god och hälsosam mat för dagen. Efter det gick jag till Friskis & Svettis och gymmade i en timme. Då hände det nått jag ” Blev pigg” så jag begav mig ut på lång promenad direkt efter.

SAMSUNG CSC

Efter träningen och långpromenaden gjorde jag en välförtjänt alkoholfri isdrink till mig själv. Bara paraplyet som fattades faktiskt. Drinken är gjord av färskpressade grape och apelsinfrukter som jag mixat ihop med massa is.

Jag bytte om till bikini och havsblå sommar tunika.” I love my life” hashtag semester..

SAMSUNG CSC

En kompis kom förbi och vi fixade lunchen tillsammans. Den blev helt fantastisk!

SAMSUNG CSC

Handlingen var ju redan avklarad men eftersom jag fick besök tog vi en promenad till fiskaffären och köpte lite rökt lax för att komplettera måltiden.

Här kommer ett litet recept på vår hälsolunch.

SAMSUNG CSC

Små Romansalladsblad fyllda med het guacamole och räkor ( 2 pers)

  • 2 Avokado mosade
  • 1 Stor kvist tomat ( urkärnad och hackad i småbitar)
  •  Saften av en halv lime
  • 2 Vitlöksklyftor ( finhackade)
  • 4 små heta chili eller mer efter tycke och smak både i röran och på toppen när den är klar.
  • Blanda allt och lägg upp på små romansallads blad.
  • Toppa med räkor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.