Hard Rock Café, Rom

DSCN2468 UPPLEVELSE: Dagens andra stopp var en av höjdpunkterna för Alex som älskar att besöka Hard Rock vart han än är i världen. Även jag uppskattade detta stoppet. Jag vet att man inte får äta amerikansk mat när man är i Italien men till mitt försvar säger jag ” det var bara en enkel lunch” och det var han som ville det. Jag skyller ifrån mig helt enkelt.

SAMSUNG CSC

INREDNING: Det ända som skiljer Hard Rock i Rom mot andra Hard Rock restauranger är kupolen och änglarna som leker i taket. Precis som i Disney butiken vi besökte nyss så ska det synas att det är i den eviga staden vi befinner oss i.

DSCN2469 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

MAT & DRYCK: Jag måste ändå erkänna att det var gott som omväxling med en god burgare och en kall öl. Min var en variant med tre sorters ost.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Via Veneto, 62a/b, 00187 Roma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.