Moomin Café & Bakery, Tokyo

Mo1I La Qua Tokyo Dome City hittar man ett ovanligt café nämligen Moomin Café & Bakery. Här finns Mumintroll, söta bakverk och Hattifnattlatte. Välkommen till Mumindalen i Tokyo.

Efter en fartfylld dag i La Qua med shopping och berg- och dalbanor är det extra skönt att slå sig ner vid ett cafébord i en mysig miljö direkt hämtad ifrån Mumindalen. Dricka en ”Hattifnattlatte” och vila fötterna ett tag.

Det är många hattifnattidrickande mammor här med sina barnvagnar och jag måste erkänna att jag är grymt avundsjuk på alla barnen som får sitta vid ett eget Mumintroll. Funderade på att stjäla en ett tag men han var för tung…..Mumintrollet alltså, inte barnet.Moomin café

Istället fick jag nöja mig med några Hattifnatts till bords. Ganska trevligt sällskap det med och jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde när servitrisen satte på mig en som en hatt. ”Only in Tokyo” detta kan hända.

MO4 MO5

MO7

3 reaktion på “Moomin Café & Bakery, Tokyo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *