Hawaiano Kahala, Barcelona

UPPLEVELSE: Vem behöver en dyr biljett till Hawaii på andra sidan jordklotet när man kan komma till Hawaii bra mycket snabbare med ett lågprisflyg till Barcelona. Det tål att tänkas på! Kahala är en tropisk liten oas i staden. Här finns djungel, bambu, vattenfall och extremt tropisk drinkar som serveras av personal i Hawaiiskjortor.

MENYN: Menyn består av flera sidor fulla med exotisk extrema och lite lätt tokiga drinkar. Vissa innehåller eld, rök, och små fyrverkerier. Det finns ingenting som är omöjligt på den här drink menyn. Alla drinkar serveras i olika typer av udda djungelinspirerade glas. Vi provsmakade två olika typer av drinkar var och trots att drinkarna kanske inte direkt är någon smaksensation så är det här en otroligt rolig barupplevelse som vi sent kommer att glömma!

INREDNING: Djungelgrönskan mixas med en ganska mörk inredning med ett grönt mystiskt sken och ger man sig ut på en liten upptäcksfärd så stöter man på den ena mystiska saken efter den andra. Baren är som ett stort akvarium omgiven av vilda växter. Fantastisk på alla sätt och vis!

HITTA HIT:Adress: Avda. Diagonal 537. Barcelona

21 thoughts on “Hawaiano Kahala, Barcelona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.