Världens största Hello Kitty

 

Ja ni läste rätt!!  Världens största Hello Kitty monument hälsar besökare välkommna utanför den söta Hello Kitty butiken i Shinjuku. Kittyn utanför butiken är enorm. Strängt förbjudet att fotografera inne i butiken, men som vanligt smög jag lite utanför. Ingen märkte nått….

Adressen hit är :1st Floor, Korakuen adhoc Building, 3-15-11 Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo

 

10 thoughts on “Världens största Hello Kitty

  1. Jag tycker det är jätte roligt att se hur du beskriver hur mycket du älskar Tokyo.
    För mig är det precis samma sak, fast Thailand då. har ju bott där under en period och reser dit varje år, pluggar thai, thai pojkvän och så vidare. förstår precis den känslan av att sakna ett land/en stad så mycket!

    • Vad roligt!
      Jag älskar nog Bangkok lika mycket som Tokyo. Har aldrig bott där men det är min stora dröm att göra det en dag. Har också thai-pojkvän och besöker Thailand så ofta jag kan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.