Hook Bar, Barcelona

UPPLEVELSE: Hook bar i Barcelona är en piratbar som är direkt hämtad ifrån en Disneysaga. Undrar ni vart Peter Pan och Kapten Jack Sparrow brukar hålla till? Jag kan lova att det är här ni hittar dom! Det här är ett sånt ställe som nästan är för bra för att finnas på riktigt. Det här är ett sånt ställe som påminner mig om varför jag startade den här bloggen från första början. Varför jag började brinna för just det här. Ett besök på Hook bar får mig att känna mig som en del av en saga. Det är verkligen en av de mest fantasifullaste barer jag varit på!

INREDNING: Nog är detta ett riktigt piratnäste! Det är så mycket detaljer överallt från golv till tak att man skulle behöva fota varje liten vrå  för att få med allt fantastiskt som finns här. Bardisken är en imponerande historia, härligt stökig och detaljrik. Belysningen är svag och lite mystisk! Tavlorna på väggarna är nästan lite spökaktiga, som att människorna i tavlorna flyttar på sig då och då. Och är det inte så att man ser skuggan av Jack Sparrow emellanåt.

DRYCK: Precis som självaste Jack Sparrow så dricker vi mörk rom. En liten varning dock! Den som dricker för mycket rom får gå på plankan. Bästa att se upp. För övrigt är det mojito,caipirinha och caprinoska som gäller. Dessa drinkar serveras i tjocka sneda glas.

Drinkarna serveras av pirater!

Hitta hit: Denna sagobar ligger i Barri Gotic Adress carrer Ample 35; Barcelona 08002 .

19 thoughts on “Hook Bar, Barcelona

 1. Åh, vilken kul och fantasifull inredning! Jag tycker också att det är riktigt kul med såna där ställen, men jag är inte alls lika bra som du på att hitta dem! I Kiev hittade vi dock en del ställen med riktigt häftiga temainredningar… men det är nog där vi varit bäst på att hitta dem. När jag läser din blogg känner jag att jag måste bli bättre på att hitta såna här ställen när vi är ute och reser!

 2. ballt balllt!!!

  SV: jaaa tack, jag köttar på!!!
  OCH du får så gärna skriva en lista med en massa restauranger, ahha går alltid på mina standardställen :c gärna vart dom finns också 😮 haha 😀

  puss nattii

 3. Förstår absolut varför du tycker om såna ställen och temabarer, och det är ju dubbelt så kul när det är bra gjort med många detaljer! 🙂 Du har inte funderingar på att starta något eget sånt i Sverige någon dag?

  sv: Vad kul att du också är hästmänniska. 🙂 Visst är det kul att rida men jag tycker själv det är svårt att hitta någonstans att rida om man inte har råd med egen häst. 🙂 He he, då har du ju många bra hästfilmer att kolla igenom. 🙂

  Jag är helt tvärsäker på att det finns hur många nagelsalonger som helst i Bangkok som kan göra helt galna skapelser. 😀 Har hört om en salong som heter Nail Story som gör nail art. Dock har de bara en facebook-sida, ingen riktig hemsida… http://www.facebook.com/pages/Nail-Story/191844100845342

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *