Iron Fairies

Irion FairiesUPPLEVELSE: Få ställen i Bangkok är så sagolika som den här lilla mörka och förtrollade baren. Det här är en plats där en saga har blivit sann. Den Australiensiska ägaren har skapat baren efter hans egna böcker som handlar om en underjordisk grotta där älvor smids och  sedan väckt till liv.

k8INREDNING: Iron Fairies är både en bar, restaurang och en smedja där man på riktigt tillverkar små älvor som man kan köpa. Baren är mörk och mystisk inredd som en underjordisk gruva. I inredningen finner man massor utav små Iron Fairies och andra mystiska detaljer. Det är en mycket speciell plats där sagan är verkligare en verkligheten utanför dess dörr.

k2k1110DRYCK: Jag testar en ” Fairies stardust”  för att se om den kan få mig att bli yngre och vackrare. Funkar det inte med en så kan man ju alltid beställa in mera!!

k10k12k9k13k3k5HITTA HIT: Adress Sukhumvit soi 55 (Thong Lor) Bangkok

17 reaktion på “Iron Fairies

  1. Hejsan! Allt är bara bra med mig. Hoppas att allt är kanon med dig också. 🙂

    Du behöver absolut inte skämmas för att du inte har hunnit med att göra några naglar. Herregud vad mycket annat skoj du haft för dig istället. Har kikat in lite då och då för att se vad ni hittar på i Bangkok. 🙂

    Stort grattis till specialpriset också. Helt klart är du värd det! ^^

    Ha det fortsatt bra nu i Thailand!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *