Järnvägsrestaurangen, Göteborg

Min ständiga jakt efter nya temarestauranger att fylla denna blogg med har fört mig till många platser i världen jag förmodligen aldrig skulle besökt annars. Det är jag väldigt glad för eftersom det sakta men säkert blivit min stora passion och en del av mitt liv. Kan nästan vara lite skrattretande att jag missat en i min egna stad nämligen järnvägsrestaurangen. Hur i hela friden har jag kunnat missa den här restaurangen i alla år? Lite synd att vi redan hade ätit när jag upptäckte detta, får bli ett återbesök snart det lovar jag!

INREDNING: Restaurangen ser ut som en tågstation med spår 1 till 3. Det finns tågvagnar med kupébås där man sitter och äter. Tågvagnarna ser precis ut som riktiga tåg gör. Helt fantastiskt!

Känner ni till fler ställen jag kan ha missat i Sverige?

11 thoughts on “Järnvägsrestaurangen, Göteborg

 1. Hejsan! 😀 ..
  Super fin blogg du har 🙂 ..
  Ville bara tipsa om att jag startar upp dagens blogg för första gången i min blogg, och den som blir vinnare första gången kommer att få vara med på min blogg nere vid kategorin länkar men även kommer den synas i inlägg heela veckan som kommer sen också 😀 ..

  Så hoppas du vill vara med 🙂
  Är som sagt första gången 🙂 ..

  XoXo

 2. Det fanns ju en liknande restaurang i Sthlm, precis vid Centralen – där jag o min familj alltid åt innan hemresan. Den är dock nedlagd nu. Minns att jag tyckte den var jättehäftig när jag var liten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.