Jozef K, Gdansk

gdansk 12 jozefUPPLEVELSE: Sista stoppet för kvällen blev på den mycket speciella baren Jozef K. Vilket ställe, vi lyckades verkligen spara det bästa till sist. ( Jag gråter lite med tanke på att min kameras batterier inte höll för detta besöket och istället fick fota med mobilen.) Men vad ska man göra?

Jozef K har sin mycket speciella stil och inredningen måste vara den coolaste i hela Polen. Gamla möbler, konst, träd, hårtorkar, provrör och maniker skapar en stökigt skön miljö. Stället påminner lite om ”Ruin barerna” i Budapest som jag tyckte så mycket om. Gammlat men ändå så himla trendigt och i tiden. Ända skillnaden är att baren inte befinner sig i någon rivningskåk. Baren består av två våningar med en ramp längs bort där man kan sitta och titta ner över baren.

Gdansk 3Gdansk 9gdansk 8Jozef K har en skön unik inredning där man blandat gammalt med nytt och samlat på en hel del knasiga prylar. Allt får sin helhet här inne och passar in perfekt.
kONSTIG INREDNINGAjozef inredningBeställde in en god lemonad och njöt av miljön och vår sista kväll i Gdansk.Josef drinkcool bar Gdansk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.