Juicy Couture Bangkok

Många har efterfrågat mer shopping här på Fantasy dining och eftersom jag redan finkammat hela Bangkok och skrivit om de flesta restauranger och barer jag varit intresserad av så tänkte jag att det nu är dags för lite shoppingtips.

Vi börjar med Juicy Couture som är ett av mina favoritmärken. Den här väskan köpte jag inne i varuhuset MBK för ca 250kr  Plånboken för ca 150kr.  Förutom väskor säljer dom också plånböcker, mysdräkter och smycken. Man ska pruta rejält på samtliga saker för annars kan det bli en dyr historia. Det är inte särskilt svårt att hitta hit. Åk upp för rulltrappan när du kommer in i varuhuset och gå runt lite. Juicy Couture finns lite överallt.

Vad tycker ni om min nya väska? Visst är den fin!!

4 thoughts on “Juicy Couture Bangkok

 1. Hej!!! Ja absolut att pruta är ett måste på MBK !!! Man ska pruta ca 60% på priset sakerna kostar ifrån början. Man kan säga att MBK är som en marknad fast inomhus.

  Vill man handla kläder så är Platinum Fashionmarket som också är inomhus helt fantastiskt. Där ska man också pruta men oftast finns det ett fast pris då man får 3st klädesplagg för ett special pris. Jag har köpt massa snygga klänningar där.

  Jätte roligt att du tycker om att läsa min blogg! Tack!!! KRAM Maria/ Fantasydining

 2. Bra att veta vi ska till Bangkok i påsk och jag är en shopping människa!!!!!!
  Skulle vara kul att om du vill att du alltid lägger upp dina saker som du köpt och skriver vart dom kommer ifrån och vad dom kostat 🙂
  Keep up the good work! 😉

  • Till Påsk, det är ju inte så långt kvar då!! Härligt!! Jag lovar att jag ska skriva mer om shoppingen på mina resor. Det kommer att bli mer och mer utav den varan. KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.