Juicy Couture New York

Juicy Couture är en av mina absoluta favorit butiker på Fitft Avenue. Butiken har två våningar full med massor av underbara kläder, väskor, smycken och skor. För mig är det här paradiset. Även om jag inte har råd att handla jätte mycket så blir det iallfall några härliga plagg(visar senare) och man ska faktiskt passa på att handla Juicy Couture om man gillar det märket när man är i USA för det är billigare en hemma.

Det bästa med just den här butiken är egentligen inte shoppingen i sig utan hela upplevelsen. Allt ifrån att man kliver in genom den guldiga dörren till betjäningen,de stora lyxiga provrummen, de fluffiga sofforna där männen sitter och väntar. Allt är så otroligt lyxigt. Det kan man behöva ibland.

17 thoughts on “Juicy Couture New York

 1. Wow vilket ställe! Finns ju hur mkt somhelst att se! :O

  sv: Jag håller med! En biljett till Sydkorea tack! Visst är den läcker! Dock tror jag kvaliten ser lite taskig ut, lär noppra efter ngn tvätt im afraid :/

 2. Det ser verkligen sagolikt ut! Jag skulle ge typ vad som helst för att få åka dit.

  Sv: Mitt intresse för min adoption har dock gått uppåt de senaste åren, men ännu känns rötterna inte så himla viktiga.

  En fråga bara, du har ju på din blogg en sådan där scroll-down lista, när man kan välja vilket språk man vill översätta din blogg på, hur fick du den featuren?

  Kram

  • Jag prioriterar resor framför allt annat och har ju bara mig själv att ta hänsyn till! Ibland bokar jag bara en biljett fast jag inte har pengar till hotell och fickpengar. Jag vet att om jag väl bokat så gör jag allt som står i min makt för att skammla ihop pengar till resan. Lite riskfyllt absolut, men det är lite så jag funkar. Jag har alltid lyckats. Självklart arbetar jag jätte mycket för att kunna resa så här!! Men det är kärleken till att resa som driver mig!

 3. Hej! Undrar lite kring priserna… Är det verkligen så billigt? För att min kompis ska dit nu nästa vecka! Och jag undrar ungefär vad t.ex. en vanlig Track Suit i velour kan kosta där i svenska kronor? Eller någon annan Track suit med lite finare rygg med bling? Mycket tacksam för svar!!! Älskar din blogg.

  Kram Patricia 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.