Korv & Champagne i Köpenhamn

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Jag har aldrig varit en korvälskare, så egentligen är mitt besök här ganska otippat. Inte ens jag kunde låta bli att vara nyfiken på Foderbrættets heta koncept. Korv och Champgne är det man hittar på menyn. Ett spännande och nytänkande koncept som snabbt blivit populärt runt om i världen. Här är det riktigt bra korv som gäller med hög kötthalt och roliga kreativa smakkombinationer. Dessutom i en trendig champagnefylld miljö.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Riktigt bra gourmetkorvar serveras i olika smakkombinationer. Vad sägs tex om ”Chili Dog” en het kryddkorv av biff som serveras med avokadokräm, kidneybönor, cheddar och rostad chili eller kanske en fläskkorv gjort av rökt bacon, cheddarost och kryddor. Möjligheterna är många och godast var kanske Russian sallad som var toppas med rödbetsallad, stekt ägg och rostad morot. Även kyckling och fisk serveras i korvbröden. Här finns garanterat en korv för alla smaker.

Vår servitör rekommenderar oss att välja två korvar var á 55 ddk styck + ett tillbehör á 40 ddk. Som tillbehör kan man bland annat välja mellan olika sallader, pommes och lökringar.

Man väljer självklart sin dryck själv med det är absolut bubbel som passar mest in i miljön och konceptet.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

HITTA HIT: Vesterbrogade 41, 1620 København V, Danmark

Hemsida

ÖPPETIDER. Månd-Ons 12.00-00.00 Tors 12.00-01.00  Fred-Lörd 12.00-02.00 Sönd Stängt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *