La Boqueria del 2

Frukt och grönsaksavdelningen är den färgglada och vackra avdelningen inne på Boquera. Det är så mycket färger här inne så man liksom piggnar till. Frukterna är vackert uppradade och inslagna i roliga smarta förpackningar med sked så att man lätt ska kunna äta frukten på plats om man vill. Dessutom är det här alla fantastiska fruktjuicer säljs för endast 1 euro, rätt billigt faktiskt! Även frukten är näst intill gratis för oss turister så man kan provsmaka massor utan dåligt samvete för plånboken.

10 thoughts on “La Boqueria del 2

  1. Så smidigt att de är inpackade med sked! kan tänka mig att det är en fröjd för ögat att gå in där 🙂

    hehe, ja, det är inte så lätt att flexa från mitt jobb utan jag fick bestämma att jag skulle göra det några dagar i förväg. haha. Och som tur väl var var vi många optiker den dagen och inga patienter som just var bokade på mig när jag bestämde det så det gick bra 🙂 skönt iaf!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.