La Madonna, Cancun

DSCN1079UPPLEVELSE: Ett besök på La Madonna lämnar ingen oberörd. Utseendet på den här restaurangen gör nämligen så att man tappar andan. Det känns som man hamnat mitt i en scen ifrån Da Vince koden eller änglar och demoner.

DSCN1084DSCN1083

DSCN1042DSCN1039INREDNING: Det är pampigt med en utstrålning av glamour och hemligheter. Restaurangen övervakas av en enorm reproduktion av Mona Lisa samt tre stycken änglar. Atmosfären är italiensk romantisk.

För romantiska par finns det bord på  ”the lovers balcony” där man får vara ifred. Då sitter man på en liten balkong med utsikt över restaurangen. Självklart valde vi att sitta där.

DSCN1044 DSCN1056 DSCN1050 DSCN1060 DSCN1037MAT & DRYCK: Maten är en mix av nord italienska och schweiziska recept som lagas med stor omsorg och kreativitet. Vi slår till på husets risotto med getost och tomat och mozzarella överbakad kyckling. Till förrätt bjuder La Madonna på bröd , grissini och tapenade.

Till detta borde man kanske beställt in en flaska rött men eftersom vi hamnat på en av världens bästa martini barer så får det bli en drink istället. La Madonna har en martinibar med 180 olika drinkar, inte dåligt! Det blir cosmo och apple martini för oss denna kväll.

DSCN1072 DSCN1080HITTA HIT: Hotel Zone, La Isla shoppingvillage Blvd Kukulkan KM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.