Le Kong, Paris

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Le Kong är en av Paris snyggaste och modernaste takbarer. Hit har jag velat gå enda sen jag såg sista säsongen av ” Sex and the city” då Carrie möter Mr Petrovskys exfru här uppe på taket. Ännu en SATC-restaurang är stryka på min lista.

När vi kommer hit är klockan halv 6 och vid den här tiden är Le Kong tomt på folk. Dom kommer förstås hit lite senare på kvällen. Vi blir ändå väldigt nöjda med att få ett sånt här flått ställe helt för oss själva.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCINREDNING:  Le Kong har ett vackert glaskupol-tak som gör stället ljust och öppet. Utsikten runt om får man på köpet. Det som utmärker sig mest i inredningen är de moderna cyberplast-möblerna med tre stycken ansikten på. Jag tycker inredningen är alldeles underbar. Jag fullkomligt älskar stolarna. Vill ha såna hemma!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCDRYCK: Det finns många asiatiska influenser i drinkmenyn.SAMSUNG CSCVi testade två gröna drinkar som hette Sensai och Belle & Zen. SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCDet blev även en Pink Kiss innan vi gick hem till hotellet för att göra oss i ordning för kvällen.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: 1 Rue du Pont Neuf, 75001 Paris, Frankrike

4 thoughts on “Le Kong, Paris

 1. Oh, helt i min smak! Vilken häftig miljö Stolarna påminner om de som Philip Starck designat….Jag skulle gärna ha ett oar hemma.
  Tack för tipset! Antecknat och klart, Hoppas på en Parisresa snart.

 2. Vilket roligt sammanträffande. Googlade ”takbarer i gbg” för att uppdatera mig sen jag bodde där.
  Så hamnade jag på sin sida. Och där bland bilderna ser jag Alex.
  Vi jobbade ihop i Fans Corner i några år.
  Du får hälsa så mkt till honom. Och var rädda om er. Och fin sida btw
  Hälsningar Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *