Let´s go home!!

Det är dags att resa hemåt! Tillbaka till arbetet och verkligheten igen. Jag är glad att jag reste på den här något oplanerade tripp till Polen. Det har varit skoj att resa med två andra tjejer och jag har ju till och med hittat temarestauranger att skriva om.

Nu får jag ladda till min och Davids Bangkok resan i Januari!!

5 thoughts on “Let´s go home!!

  1. Resor har ju alltid ett slut, men det var kul att få hänga med på din resa till Polen! Mycket som jag kände igen, men också en massa intressanta temarestauranger som jag missat! 🙂 På fredag åker vi till Island, häng gärna med då! 🙂

  2. Åh vad roligt liv du måste ha som reser runt så mycket! Vilka är dina absolut bästa resemål?
    Kika gärna in min blogg där jag kommer skriva om mitt liv när jag flyttar till Egypten i september. 🙂
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.