Lights will guide you home

traffic lightsDet jag gillar med Bangkok som jag tror att många andra ogillar med staden är all trafik och det stora havet av människor på gatorna. Vet inte varför jag gillar det så mycket men det är nog som jag alltid har sagt jag hör hemma i en storstad. När man än går på dessa gator i Bangkok så kan man alltid känna sig trygg och det är aldrig svårt att ta sig hem. Jag gillar att promenera omkring här.

trafffic 1

lightsbangkokbangkok 12

12 thoughts on “Lights will guide you home

 1. Jag gillar Bangkok men bara korta perioder och stannar aldrig mer än ett par dagar i taget och då hos vänner som bor på Sukhumvit eller på ett bra hotell. Tycker avgaserna är kväljande. Är lika glad då jag åker ”hem” till kusten och havet 17 mil sydost om Bangkok.
  Men efter att ha bott nästan fyra år i Peking, som jag gillar jättemycket, så kan kan absolut förstå din ”kärlek” till Bangkok.
  Och att gå på bio där är alltid kul! En riktig helhetsupplevelse!
  Kul att hänga med på dina äventyr!

 2. Hej vännen,

  återigen förlåt för att jag har varit så himla dålig på att svara på kommentarer. Hur har ni det nere i Bangkok, eller ni kanske är hemma nu? Jag har ju varit där två gånger, första gången var jag dock 6 år så blev inte så mycket att gå omkring i stan, men andra gången var i December 2006 och sedan åkte vi hem i typ 2a januari. Det var jättemysigt, vi var där ett par dagar, men dock kändes det inte riktigt som att vi gick omkring på det sättet, men en av kvällarna promenerade vi lite i alla fall och det var mysigt.

  Hur är det med dig? Har saknat dig.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.