Middag på Suk11

suk11På Sukhumvit soi 11 ligger världens mysigaste hostel som även har en helt underbar liten restaurang precis utanför. Man sitter vid låga bord med kuddar på golvet i ett fint trähus med djungelgrönska runt om. Ett litet vattenhål i staden. Sukhumvit soi 11 har väldigt mycket att erbjuda. Detta är min nya favorit restaurang i Bangkok.

suk11 1suk11 2Kyckling i bananblad

kyckling i bananbladSatayspett

satay

simply thai

8 thoughts on “Middag på Suk11

  1. Åh, det ser riktigt mysigt ut, verkligen! Måste se till att gå runt lite mer i Bangkok, vilket också svarar på din fråga, jag vill Jättegärna tillbaka dit! Min lillebror är ju adopterad därifrån, så det känns som ett lite extra speciellt land för mig också. Vad skönt att ni får stanna där så pass länge ändå! Är ni där för att hälsa på sambons föräldrar?

    Oroa dig inte för det du, svara när du kan 😉 jag är bara glad att skriva med dig igen.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.