Luda´s Bar Dragon Quest, Tokyo

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Det finns ingen sans och logik i  japanernas stora kärlek till tv-spel. Den är helt galet stor.

Luda´s Bar och restaurang är en enda stor kärleksförklaring till spelet Dragon Quest och baren är döpt efter en av karaktärerna i spelet. Om jag ska vara ärlig så kände jag till spelet väldigt lite men eftersom restaurangen verkade vara så cool så fick man ju låssas vara ett stort fan för att få komma in.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCRestaurangen har begränsat med platser och alla platser är dessutom ståbord. Runt om i restaurangen hittar man Dragon Quest föremål. Vissa bakom låsta glasmontrar.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCI baren blandas den ena färdstarka drinken efter den andra. Hade man haft tid och råd så skulle jag velat testa alla. Istället fick jag nöja mig med att smygfota lite i baren.

SAMSUNG CSCMAT&DRYCK: Många av drinkarna verkade intressanta men till slut föll mitt val på ett ”dragon elixir” som serverades i en jättevacker glasflaska. Ur den hysteriskt roliga menyn valde vi lite olika godsaker ost tallrik, friterad kyckling och Luda´s egen variant av lasagne. För att beställa kryssar man i på en lapp det man ska ha och ger sedan till servitören. Lätt och smidigt!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDet fanns en hel del skoj även på dessert menyn.( För den som orkar)

SAMSUNG CSCHITTA HIT: Luda´s Bar 5-16-3, Roppongi, Minato-ku, Tokyo 106-0032

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.