Lunchtime in London

Lunchtimmen är slagen…

Men det finns så mycket gott här att det är svårt att välja!!  Vårrullarna ser helt oemoståndigt goda ut!! Men det gör ju även salladen! Hmm det kommer nog ta sin lilla tid det här..

14 thoughts on “Lunchtime in London

 1. Wow, vad allting ser gott ut! Jag blir ju hur sugen som helst, trots att jag redan har ätit middag. Vad bestämde du dig för i slutändan?

  Sv: Jag håller med, barn ska absolut få ha sin chans att vara just barn!

  Kram

 2. Och förresten, svar på din fråga: Vi gillade Vietnam mycket! Skönt klimat, vänliga människor, enkelt att resa på egen hand och inte lika exploaterat som Thailand (åtminstone inte i mellersta och norra Vietnam där vi var). God mat för övrigt och bra priser. Vi kan verkligen rekommendera Vietnam!

   • Ahh! Tyckte lite att det kändes bekant ut men kunde ändå inte riktigt placera det.. Var där förra året men det var precis innan stängningsdags så hade inte så mycket tid att kolla runt direkt. Lite dålig planering kanske 🙂 Men det blir definitivt ett besök där nu istället! Eller nu och nu, är fortfarande typ 3,5 månad kvar 🙂

    Har du varit i London på nyår nångång? Vet du vart man ska befinna sig runt tolvslaget?

    • Nej det har jag tyvärr aldrig varit. Detta nyår ska jag fira i Bangkok det blir första gången för mig där med. Det ska bli väldigt roligt att fira nyår i ett annat land.Tiden kommer gå snabbt det är jag säker på!!

     • Åh, va roligt! Där skulle jag vija fira nyår nångång också! Och massa andra städer också, men man får börja med en i taget..
      Hur länge ska du vara i Bangkok?

     • Det ska bli helt underbart. Jag ska stanna i Bangkok en hel månad och kanske blir det en liten avstickare till Taiwan med airasia om det finns några billiga biljetter att få tag på därifrån.Håller med tror att det är fantastiskt att fira nyår på många ställen i världen och London tror jag absolut är en riktig höjdare att fira på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.