MARKET, Göteborg

image29UPPLEVELSE: Någon som hört talas om konceptet KOMEX? Fusionmaten som intagit gatorna från Seoul till L.A med storm. En mix av det koreanska och mexikanska köket i en modern tappning. I love this! Det var länge sedan mina smaklökar blev så här glada. 

market göteborgINREDNING: Lokalen är lite för stel. I min värld så hade jag önskat mig mer av detta stället. Finns det spännande mat så förväntar man sig spännande miljö. Market är ändå förlåtet för i längden spelar det nog ingen större roll. Den fantastiska menyn gör mig inte besviken.

MAT:  På menyn finns 6 olika sorters tacos samt 5 olika sliders. Samtliga rätter serveras x3 så man kan dela med varandra. Tillbehören är fantastiskt spännande . Vi valde tacos med vildsvinskarré, Ssamyang & mul kimichi. Grillad ancho anka med guacamole & karamelliserad chili. Tillbehören blev avocado fries och cheddas sweet potatoes.

Det var länge sedan jag var så lyrisk av en middag. Den som hittade på avocado fries med red dragon mayo borde få nobelpriset.

komexmenyn på market göteborgcheddar sweet potatoes komexavocado fries

market rosenlund göteborg komex

HITTA HIT: Rosenlundsgatan 8, 411 20 Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.