Mataffär i Bangkok

Tycker att det är ett kul tidsfördriv att gå runt i mataffärer i andra länder. Vi hängde hela förmiddagen i Centralworld och då passade vi även på att gå in på matavdelningen. Här fanns massor av delikatesser och spännande och roliga produkter som inte finns att få tag på hemma.

6 thoughts on “Mataffär i Bangkok

 1. Hej!
  Hittade nyss din blogg och har streckläst den enda från början. 🙂
  Jag är precis som du frälst i Asien men har hittils bara varit i Laos och Thailand.
  Har du några erfarenheter/tips från Kuala Lumpur? Jag ska nämligen dit om två månader. Längtar!

 2. Hej vad roligt att du har samma stora intresse som jag och va härligt att du ska ut och resa snart. !!!

  Jag har inte varit i KL men vi pratat ofta om att ta en sväng dit. Det som lockar mig mest är om det finns lite temarestauranger där. Vad jag har kollat så finns det minst 3 st maidcafér i KL och en isbar/sjukhustemabar som heter Sanctuary. Sen ska det finnas en bisarr restaurang som heter T-bowl som har ett kul toalettema att bjuda på (osäker om det här stället ligger i KL el Penang)
  Sist men inte mins tycker jag inte man ska missa Reegiee bar (adressen dit är 158 JLN TuuHS Lee) Jag ska kolla vidare och se vad jag hittar. Nu fick du lite tips iallfall. Skriv jätte gärna tillbaka om det är något mer du undrar över!!!
  KRAM FANTASYDINING

  • Tack för jättebra tips! Det blir lätt ett besök till temaresturang!
   Förresten, vore jättekul om du någon gång kunde skriva ett inlägg om hur ofta ni åker utomlands, hur ni planerar resorna och sparar pengar osv.. kanske också en presentation om vem du är. Hahah hoppas inte att jag låter creepy nu, men din blogg är så inspirerande! Att läsa den dämpar liksom det här res-suget man känner hela tiden innan man ska åka iväg 🙂

   Elin

   • Tack snälla du. Det är ju det jag vill, inspirera andra till att vilja resa!! Absolut så kan jag ha med ett sånt inlägg om hur jag gör för att förverkliga mina resdrömmar. Det ska jag nog kunna fixa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.