MATKA-Båten till Helsingfors

Jag kommer få göra en liten paus i bloggandet om min New York resa. Det är dags för nästa äventyr! Vi har nämligen fått en spännande inbjudan att följa med på Matkabåten till Helsingfors.

Tidigt imorgon på morgonen tar jag och en kompis tåget till Stockholm. Därefter kommer vi gå ombord på Viking Gabriella som tar oss till Helsingfors. Matkabåten arrangeras av Matka 2015 i samarbete med Viking Line och FIN-S Marknad och kommunikation. MATKA är branschens största evenemang i Nord Europa.

Ska bli jättespännande att få vara med om det här samt träffa alla andra resebloggare. Får se om jag har möjlighet att blogga från båten. Om inte kommer en full rapport om både resan och resemässan så fort jag är hemma igen.

Matka15_

12 thoughts on “MATKA-Båten till Helsingfors

  1. Dom måste ha slarvat bort min inbjudan på posten=)

    Hemma från Asien-äventyret. Resedagboken är påbörjad. Bangkok är först ut. Tyvärr lyckades jag aldrig hamna på fairy-baren, tiden blev lite för knapp. Men hann med ett gäng andra coola grejer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *