Min resa till Singapore

Med nystartad blogg och allt så ska det bli väldigt kul att sticka iväg till storstaden igen. Om bara några dagar reser jag iväg till drömmarnas stad Singapore. Där finns det massor av temarestauranger, vackra takbarer, grym shopping och massor av roliga utflyktsmål. Jag kommer att skriva om allt här på bloggen.

Singapore är som många andra asiatiska storstäder som en helt annan planet. Och på många sätt och vis är det också sant.

Jag är en riktig storstads människa som älskar att vara i händelsernas centrum, bland skyskrapor, myller av människor, matos och olika kulturer.

Jag vill vakna varje morgon i en stad som aldrig sover. Först då är jag riktigt , riktigt lycklig. Snart är det dags!!!

Hej då! Sverige hallo Singapore.

 

One thought on “Min resa till Singapore

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *