Min svaghet för Dumplings

Är det nått jag verkligen tycker är spännande att laga och äta så är det dumplings. Faktum är att jag är helt tokig i dom. Eftersom det är ganska nytt för mig att göra dumplings hemma så har jag experimenterat mig fram lite! Jag har testat att både ångkoka och fritera de små knyterna och provat massvis utav olika fyllningar. Favoriterna bland fyllningarna har blivit nötfärs & krossade jordnötter, kycklingfärs & koriander och en enkel variant med bara ädelostfyllning. Dippsåsen blir en blandning av soja,chili,sesamfrö och fin strimlad salladslök.

Glömmer aldrig Dumplings restaurangen vi var på i Singapore Läs om besöket här

2 thoughts on “Min svaghet för Dumplings

  1. Vad duktig du är vännen! Dumplings är verkligen goda, tror att jag gillar friterade mest, speciellt om de är lite starka (degen inkluderad). De ser jättefina ut, hur friterar du dem när du gör dem?

    Sv: Förstår verkligen att du är trött efter en hel helg på båten, hoppas att du fått sova ut lite nu. Är du hemma denna vecka då? Hur mår du nu, är förkyldningen bättre? Hoppas det <3.

    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.