Mitt älskade Shibuya

Vi är framme och har installerat oss på Tobu Hotell i mitt älskade Shibuya. Vi är helt galet trötta efter flygresan men glada för att vi äntligen är här. Innan vi fick checka in på vårat hotell gick vi en liten sväng i Shibuya och det blev en liten shoppingtur i världens coolaste varuhus Shibuya 109. Nu ska vi vila oss lite och efter en dusch sen blir det ut på stan och leta Shabu-shabu restaurang. Senare ikväll ska vi leta upp Christon café som är en av alla coola temarestauranger jag ska besöka på den här resan. Skriver mer senare ikväll. Ha en bra dag! Sayonara!!!

Solen skiner förresten och det är ca 18 grader varmt. Dessutom har varje toalett jag varit inne på hittills bjudit på fågelkvitter. (Förmodligen den senaste varianten av modern toastol i Japan)

4 thoughts on “Mitt älskade Shibuya

  1. Åh gud vad härligt det ser ut. Shibuya 109! Äntligen är du däääär! Såg att du hade Cecil Mcbee och liz lisa påsar i handen. Skulle du snälla kunna visa upp vad du köpt? Man blir så himla nyfiken eftersom dom inte har varken samma kläder, affär eller stil här i Sverige. Hoppas du får en helt underbar resa, kan känna din lycka ända hit! ^^ Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.