Montezuma Yoga & Hotel Los Mangos

SAMSUNG CSCEfter halva tiden i Montezuma bytte vi hotell till Los Mangos. Här bor man under mangoträden i stora, enkla bungalows nära både hav, djurliv och centrum. Tack vare mangoträden och dess söta frukter är detta platsen där vrålaporna trivs och håller till som mest. Dom är som mest aktiva tidigt på morgonen så är man morgonpigg kan man gå ut och fota riktigt bra bilder från sin lilla djungelterrass. Boendet är av det enklare slaget med träfläkt i taket och vitt myggnät över sängen. En hel del ödlor och kryp som lever inuti bungalows väggar och tak. Trots detta så är det verkligen det mysigaste boendet vi haft på Costa Rica enligt mig.

Är man yogaturist så bor man också här med anledningen till kända Montezuma Yoga som också ligger på detta området. Montezuma Yoga håller flera klasser dagligen och har flera duktiga internationella yogalärare.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDet är en väldigt speciell känsla och atmosfär här. Speciellt när man tidigt på morgonen tassar iväg med sin lilla yogamatta på väg till sitt morgonpass. Alla utom yogisarna och vrålaporna sover.SAMSUNG CSCMedans vi bodde här på Las Mangos gick jag på yoga två gånger om dagen.  Vi var ca 40 personer som yogade tillsammans och klassen hölls på engelska av en dansk lärare. Priset låg på ca 100kr/passSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Los Mangos Hotell, Montezuma, Costa Rica

2 thoughts on “Montezuma Yoga & Hotel Los Mangos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *