Moon Thai Kitchen, Göteborg

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE: Moon Thai Kichen är inte bara en utav Göteborgs roligaste och mest annorlunda temarestaurang utan serverar också stadens godaste thaimat. Jag får alltid känslan av att faktiskt befinna mig i riktiga Thailand när jag kommer hit.Omgiven av thailändare och backpackers i en skön mix.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCINREDNING: Sen Moon Thai Kitchen byggde om för ett tag sedan så har man förutom dom mysiga bambubåsen även fått en in en stor tuktuk i mitten av restaurangen som man kan får sitta och äta i om man har tur. Tingeltangel, bambu, neonljus skapar den perfekta oasen som är Göteborgs mest tropiska restaurang.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCMAT & DRYCK: Styrkan på maten är angiven på följande vis. Falangstyle= No Moon Backpackerstyle= Halfmoon Thaistyle= Fullmoon. Jag som verkligen älskar jätte stark mat äter naturligtvis alltid rätter med en fullmoon. Favorit rätten är Laab Moo som jag inte hittat någonstan i menyn på någon annan restaurang än här.

SAMSUNG CSCLaab Moo är en ljummen stark och syrlig rätt som består av fläskkött i småbitar,chili, vitlök rödlök, koriander, mynta, limeblad, ingefära och rostat ris.

SAMSUNG CSC

Moon Thai Kitchens Phad Thai är också ett mästerverk!SAMSUNG CSCVi avslutade den här måltiden med varsin färgglad tropisk drink.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Moon Thai Kitchen, Storgatan 1, 411 24 Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *