Mr Jones, Bangkok

Mr JonesUPPLEVELSE: Välkommen ombord på detta magiska lilla tåg. Köp en biljett och tag plats i ett trångt men mysigt litet träbås. Mr Jones är en salig blandning av tågrälsar, kugghjul och klockor i taket. Sötsaker, nallebjörnar och plastsoldater. Det är helt utan tvekan Bangkoks mest intressanta ställe just nu. Ett hejdundrande tårtkalas dit alla är välkomna!

mr jones bangkok1 INREDNING: Mr Jones liknar som sagt en tågvagn samtidigt som ett mindre tåg har sin räls genom hela cafét. Nallebjörnar och plast soldater står för det intressantaste i inredningen.

mr

6

MAT & DRYCK: Välkommen in till Bangkoks största tårtkalas. Här finns sannerligen någonting till alla. Läckrare bakverk och tårtor går inte att få tag på. Alla bakelser och kakor samt kaffe och milkshakes serveras ihop med små plastsodater och blommor i uppläggningen. Hemmagjorda små minimilkshakes kan man få i små minimjölflaskor i gammaldags stil. Allt ,precis allt smakar helt underbart. Rädd för att äta för mycket socker? Gå inte hit! Jo gör det det här är stället man bara inte får missa!

3

54789551112godsvagn15HITTA HIT: Ligger på andra våningen inne i Siam Center

7 thoughts on “Mr Jones, Bangkok

  1. Tack för att man fick titta in! Verkligen ett speciellt ställe! Du nosar upp häftiga ställen, och ibland undrar jag om vi är lite fantasilösa i Sverige… eller är det bara jag som missar ställena? Vet du om det finns några roliga annorlunda restauranger i Stockholm?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.