My Green Office

SAMSUNG CSCJust nu är min lilla blogghörna grönare en någonsin! Tre stora plastträd ramar in vårat matsalsbord så att det känns som att man sitter i ett grönt skogs-bås. Jag älskar det, men det är inte så här det ska vara egentligen. haha..

Nej, vårt nya projekt är att fixa ute på terrassen. Vi har köpt lite nya möbler och saker så jag bara längtar tills det blir lite finare väder ute så man kan börja inreda. Förhoppningsvis redan nästa vecka. Jag kommer naturligtvis visa resultatet när det är färdigt. Har en känsla av att jag kommer tillbringa en hel massa tid ute på taktterrassen i sommar.

Dessa tre enorma plastväxter ska rama in matplatsen där ute och förhoppningsvis blir det lika mysigt där som här inne. Om någon undrar varför jag köper plastväxter så är det för att jag är värdelös med levande växter och dessutom har ett jobb som gör att jag är borta varannan vecka. Jag tycker plast är grymt och dessutom håller dom ju för alltid. Dessa kommer från Ikea.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

4 thoughts on “My Green Office

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *