Orientalisk fest i april!

SAMSUNG CSCI April så är det ju dags att fylla år igen! Den här gången tänkte jag ha en riktig ordentlig fest hemma.(Förhoppningsvis ute på takterrassen) Temat för kvällen kommer att vara orientaliskt.

Det är flera veckor kvar men jag har ändå börjat provlaga lite mat inför festen. Egentligen är det tänkt att bara bli lite plockmat men man vet ju aldrig riktigt med mig. Det bästa är att den kommer hålla på i hela 2 dagar!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCDessa tre rätter har jag iallafall bestämt mig för att ha på festen. Kycklingspett med lime & saffran, Bulgursallad med citron, örter och grönsaker samt en fetaostkräm. Dom andra rätterna får jag klura på ett tag till.

Har ni tips på orientalisk plockmat så är jag jätte tacksam!

2 thoughts on “Orientalisk fest i april!

  1. Gott det låter! Orientaliskt? Om jag tänker typ turkiskt-libanesiskt så tänker jag kryddiga köttfärsspett, piroger, halloumi, hoummus, baba ganoush…Om jag tänker mer sydostasiatiskt tänker jag vårrullar, färska vårrullar, räkor, jordnötssås… såna saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *