Night in Ginza

Jag har många smultronställen i Tokyo och några av dem ligger i stadsdelen Ginza. Förutom favorit temarestaurangerna Vampiré café och Alice in Wonderland ligger här också 300Yenbar. Det är en liten skön bar där all mat och dryck kostar just 300 yen vilket motsvarar ca 26 kronor. Ett mycket bra pris för underbara shochudrinkar i ett annars väldigt dyrt område! Hit kommer vi flera dagar i veckan oftast för att förfesta lite.

2 thoughts on “Night in Ginza

  1. Oj! Tror inte ens jag vet ett sånt ställe här i Stockholm! Men Ginza, det förvånar mig verkligen. Jag som trodde det var svindyrt där.
    Åhhhh i Japan finns ju allt man kan drömma om. Blir så avundsjuk.
    Du får njuta fullt ut av dagarna du har kvar nu! Och hälsa Tokyo från mig.
    Massor av kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *