November resa till Barcelona

Nu har jag bestämt mig!

Det blir en weekend till Barcelona för att fira min fastanställning på jobbet! Allt för temarestaurangernas skull faktiskt.Jag har nämligen upptäckt att Barcelona är ett riktigt mecka för en temaälskare som jag.

Jag kommer att ha fullt upp under min resa. Jag är övertygad om att detta kommer att göra min blogg om temarestauranger & resor ännu mer intressant och rolig att läsa ( med tanke på vad jag hittat för temarestauranger & barer i Barcelona).

Dessa ställen ska jag besöka!

* ”Forest of the Fairies”(El Bosso de les Fades) mystisk temabar fylld av skogens väsen som älvor och troll i en miljö hämtad ifrån sagornas värld.

* ”De fördömdas herrgård.” (La Posada Maldita) zoombitemarestaurang i skräckens tecken.

* ”Bar Hook” Peter Pan och pirat temabar där den som dricker för mycket rom får gå på plankan!

* ”Bharma bar” Temabar inspirerad av tv-serien LOST.

* ” Apollo 7″ Temabar inspirerad av Tintin och Captain Haddock

* ”Kahala” Hawaii och djungeltemabar

* ”Toreros (Los)” Tjurfäktingstemabar I Gotiska kvateret

5 thoughts on “November resa till Barcelona

  1. Tunnelbanan först och främst, den var sjukt jobbig och varm! Sen att gå runt och se på byggnader och så vidare är inte riktigt min grej men det var sällskapets fel, ofta är ju det så att har man rätt sällskap med sig blir det kul men jag hade tyvärr inte den turen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.