Opium, Dublin

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE:  Vi hörde att ryktet på stan sa att den relativt nya restaurangen Opium (öppnade Nov2013) ska ha Dublins bästa Pan-asiatiska mat och currygrytor värda att dö för. Vi var självklart tvungna att gå hit för att se om ryktet var sant.

SAMSUNG CSCFast det bara är lunchtid är servicen på topp och vi känner oss verkligen välkomna av den glada vänliga servitören. Han skojar lite med oss med att han trodde vi kom från Norge för att Alex ser ut som en riktigt norsk viking.Vad är det egentligen för skillnad mellan en norsk och en svensk viking i utseendet? Vi ser ut som riktiga nordbor i alla fall kom vi fram till.

SAMSUNG CSC

MAT&DRYCK: Till min stora förtjusning förstår jag verkligen varför Opium fått sitt goda rykte. Maten vi blir serverade är helt enastående. Till och med bättre en middagen på omtalade Spice Market i New York. Det är ett väldigt bra betyg eftersom det tidigare varit min favorit restaurang inom den här kategorin. Ljuvliga dofter sprids från det öppna köket där man ser dom rutinerade kockarna in action. Fast dom har mycket att göra finns det ändå ett skönt lugn över hela den här restaurangen

För mig blev det en citongräs kycklig i en mild sås och för Alex blev det Singapore nudlar.

SAMSUNG CSC

Vatten serveras från vackra gammaldags medicinflaskor.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Alex betyg var att det här var den godaste maten på hela Dublin resan!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT: Opium, 26 Wexford street, Dublin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.