Pinguland, Singapore

Gick igenom fotoarkivet ifrån vår Singapore resa från oktober och hittade de här fotona ifrån Pinguland som jag glömt att vi besökte! Publicerar dem nu, bättre sent en aldrig. Saknar Singapore när jag går igenom alla dessa härliga soliga och gröna fotografier.

4 thoughts on “Pinguland, Singapore

 1. Hej vännen,

  förlåt att jag inte har varit aktiv när det gäller att besvara kommentarer, mycket energi lades ned på hemtentan och därefter har det bara varit lite jobbigt att komma igång igen. Men nu tror jag att det är lite bättre, eller så vet jag att jag inte har mycket val, imorgon drar den nya kursen igång så jag det är bara att bita ihop.

  Vilka underbara bilder från ”Pinguland”, det ser verkligen jättefint ut. Jag älskar verkligen pingviner, kommer ihåg att jag såg vilda när jag var på Nya Zeeland, det var en jättehärlig och häftig upplevelse. Nu är det inte långt kvar tills er resa, hur känns det?

  Hur mår du nu, är det bättre med förkyldningen?

  Kram på dig!

  • Hej! Av någon anledning så kan jag inte längre kommentera på din sida. Jag har försökt att logga in på mitt worldpresskonto men det funkar ändå inte! Har du ändrat nått i inställningen?

   Med mig är allt bra, skönt att vi ska åka snart. Väntar bara på det nu…Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.