Pizza Bianco på Mulberrystreet

Något som man bara gör när man är i Little Italy är ju att äta pizza. Så är det bara och inget annat är acceptabelt! Vi testar en klassisk pizza bianco med ricotta ost och parmaskinka på den berömda gatan Mullberry street.

 

9 thoughts on “Pizza Bianco på Mulberrystreet

 1. Sv: Tack så mycket, jag hoppas också att dagen idag ska bli bättre 🙂

  Hm, det blir ju till sommaren som jag har chans att åka och jag vill ju åka till något varmt ställe. Blir nog Europa som jag tänkte, eftersom jag inte har vidare stor budget. Så lite tips angående Europa om du har :).

  Hoppas att du får en underbar dag!
  Kram

 2. Sv: Åh! Gör jättegärna det, det låter hur spännade som helst. Just Barcelona har jag inte besökt heller, så det vore spännande att veta lite mer. Däremot så är jag inte vidare intresserad när det gäller party- och festställen, jag vill mer ha det lugnt och härligt.

  Ser fram emot din reseguide. Vad hittar du på idag annars?

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.