Resa till Gdansk med Wizzair

Tydligen ska jag ut och flyga igen fortare än vad jag kunnat ana för några dagar sedan när jag bokade flygbiljett till Bangkok i December. Nästa resa är nämligen bara  om 34 dagar.

Jag och en arbetskollega kom över riktigt billiga flygbiljetter till Gdansk i Polen med flygbolaget Wizzair som flyger direkt ifrån Göteborg till Gdansk. Resan kostade inte mer en 345 kr tur och restur inklusive allt.Vi ska vara borta i 4 nätter och hyra en lägenhet vid stranden.

Jag har aldrig planerat att resa till polen tidigare men resa som resa jag är säker på att jag kan hitta några guldkorn att skriva om i denna stad som verkar vara Polens riviera. Dessutom är allt väldigt billigt i Gdansk så man ska absolut passa på att shoppa lite och kanske göra någon skönhetsbehandling när man ändå är där.

Med wizzair.com flyger man billigt till bla Gdansk, Warszawa och Budapest

 

4 thoughts on “Resa till Gdansk med Wizzair

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.