Hello Kittys sweet home….

Hello Kitty huset i Tokyo är svaret på alla sockersöta drömmar man någonsin kan ha. Hysteriskt galet rosa och supersött. Varje liten detalj inne i huset är underbar. Undra om man får lov att flytta in?Jag har redan packat min väska, kan flytta in bums!

Hello Kittys matsalsbord för finmiddagar

Även Hello Kitty äger en guldfisk!

Sött sminkrum har hon också!

Familjefoton pryder väggarna!

Här finns även ett helt underbart badkar!

Ingen tvekan om saken jag och David delar gärna detta huset med HK.

6 thoughts on “Hello Kittys sweet home….

  1. Vet du när hallowwen är i japan och i Thailand <3 , och hur firar dom? gör dom något stort av det?, eller är det typ som sverige att man knackar dörr och är hemma med familjen?? 😉

    • Jag vet att i Bangkok finns det firande i form av stora partyn på uteställena. I Singapore var vi en Hallowen och det var pyntat väldigt mycket med pumpor och spöken i köpcentrumen och så. I japan vet jag faktiskt inte men blev lite nyfiken själv nu. Får kolla upp det!!! Kram

    • Jag förstår dig. Det var min stora dröm att resa till Tokyo i flera år innan jag reste dit första gången. Jag har varit på Sanriopuroland i Tokyo och sen så stöter man ju på denna söta lilla katt lite varstans i Asien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *