Rullbands sushi, London

UPPLEVELSE

Ibland behöver man inte åka runt halva jordkotet för att hitta en unik sushirestaurang som den här. Yo sushi finner man nämligen i London inte så långt borta ifrån det berömda varuhuset Harrods. Detta är en mycket färgsprakande sushi restaurang som bjuder på en färgstark Tokyo inspirerande miljö och rullband med ovanliga och roliga sushi kombinationer. Väggarna är mer eller mindre tapetserade av Shibuya och Harajuku motiv. För en stund tror jag nästan att jag är i Tokyo igen och inte i London.

9 thoughts on “Rullbands sushi, London

 1. Hej!
  Jag ska åka till Thailand den 15 december och ska vara i Bangkok i ca 3 dagar. Jag läste ett utav dina gammla inlägg där du hade lagt in bilder på plånböcker från Juicy Couture från bangkok.
  Kommer du ihåg vilken våning det var på och vad butiken hette?
  Eller var den en Juicy butik?
  Vet du om dom hade juicy dressar där?
  Ungefär hur mycket kostade dom isf?
  Vet du om de har Uggs där?
  Isf var och till vilket pris?

  Hehe, ganska många frågor, men jag hoppas du kan svara så gott du kan!
  Tack på förhand Louise.

  • Hej!!!! Vad roligt att du ska åka till Bangkok. En av mina favorit städer helt klart.
   Juicy Couture finns på fler ställen i Bangkok både äkta och oäkta men plånböckerna och väskorna som jag har köpte jag på MBK.Jag är nästa säker på att det var på 3 våningen. Det fanns både väskor, plånböcker och mysdressar. Butiken hade inget namn utan var mer som ett stånd, men jag lovar inte särskilt svårt att hitta. Dessa får man pruta rejält på!! Jag tror jag betalade ca 150kr för en plånbok och kanske 220kr för en väska. Vill man ha äkta juicy får man gå till varuhuset Paragon eller liknande

   Vill du fråga något mer så tveka inte och ha en trevlig resa.
   KRAM FANTASYDINING

   • Tack så jätte mycket för svaret!! Vill verkligen ha en Juicy Couture mjukisdress/plånbok, tycker dom är ur gulliga! Men här i sverige kostar ju en kofta ca 1500:- och det är ju ganska dyrt för en kofta.. 🙂
    Ser verkligen fram emot resan! När jag ändå håller på så tänkte jag fråga om du vet ifall dom säljer billiga Uggs i bangkok också, på t.ex. MBK?
    och isf till vilken pris tror du?
    Hehe, förstår om du inte orkar med mina frågor 😀
    Kraaaam

    • Hej Louise!!! det är bara roligt med frågor.
     Tyvärr så tror jag aldrig att jag sett några uggs i Bangkok , men jag har heller aldrig letat. Fråga på du.
     Kram Fantasydining/ Maria

 2. Hej du! Vad skoj att du besökte min reseblogg. Jag har bytt namn på den nu hehe, you will like <3. Nu ska jag runt och läsa i din temablogg. Gillar idén och konceptet. Vet du; jag har aldrig ätit på rullbandssushi-ställe. Har inte vågat gå in …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.