Sagornas värld Dublins Vaxkabinett

SAMSUNG CSCDet känns lite som att jag klivit rakt in i en sagobok. Men klev gjorde jag inte…för jag kröp mer skulle jag våga påstå. Vad gör man inte för att komma dit man vill.

Sagovärlden inne på Dublins vaxkabinett är ett betydligt trevligare ställe en det vi just kom ifrån. Här finns skogens små väsen, prinsar och prinsessor, seriefigurer och kändisar ifrån olika filmer. En riktigt trevlig gäng.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Fast tja… några badgays finns det ju här inne också!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSCLite karaktärer från Irländska folksagor finns på plats också.
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSCVissa är visare och klokare en andra..SAMSUNG CSC SAMSUNG CSCKänner mig plötsligt väldigt stor. Harry Potter och Anakin känns nästan som lillebröder. Är det jag som blivit för stor eller dom som blivit för små?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.