Shopping & lunch på SaigonFood

DSCN2758När jag inte lagar fantasifulla temamiddagar eller är ute och springer på restaurang så är det faktiskt mest asiatisk mat jag lagar hemma. Det är den maten jag gillar mest och som jag är duktigast på att laga. Jag älskar stark mat! Ju starkare desto bättre! Det är allt ifrån currygrytor och nudelrätter till sushi och dumplings.

Jag älskar verkligen asiatisk mat i alla dess former. På Saigon Food som ligger i Nordstan kan man handla allt man behöver.Här finns allt man kan tänkas behöva till asiatisk matlagning i flera varianter. Det finns även ett stort utbud av frysa grejer. Jag brukar släpa hem megastora påsar hem. Sen blir jag alltid förvånad över hur billigt det blev. Det är samma varje gång.

SAMSUNG CSC

Nyligen öppnade restaurangen som ligger nere på bottenvåningen. Här serverar man billiga portioner i storlek XL.Många risnudelsoppor med tillbehör som är jätte goda. Jag gillar idén att kunna shoppa och äta samtidigt.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

9 thoughts on “Shopping & lunch på SaigonFood

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.