Skrämmande desserter på Vampire´café

 

VP1 Till Vampire Café kan man även gå för att bara ta en drink eller en god dessert. ( Ni som vill läsa om min  senaste middag på Vampire Cafe kan klicka här)

VP2

 Men jag får en känsla av att det egentligen är vi som är efterrätten när vi vistas här i vampyrernas kammare. I alla fall tittar vampyrerna på oss som vi är gjorda av socker och grädde.

Efterrätterna är lika kreativt skrämmande som förrätterna och huvudrätterna. Kors, pentagram och dödskallar är återkommande garnityr och upplägg på samtliga maträtter på menyn. Vi testar en creme brulé och en dödligt god chokladkaka a la vampire style. Syndigt goda bägge två lika skrämmande goda.

Dödskalle creme brulévp3

Dödligt god chokladkaka vampire stylevp5

 När man sitter här i mörkret i ljuset av brinnande stearinljus och lyssnar på den dramatiska begravnings musiken som spelas i bakgrunden, är det svårt att tro att den här världen inte existerar på riktigt. Det är svårt att tro att dessa fantastiska servitörer och servitriser inte är vampyrer på riktigt…Jag är fortfarande skeptisk! En del av mig är helt övertygad om att dom ändå är det. Mig kan dom inte lura. Jag vet VAD dom är….dom är vampyrer utklädda till till servitörer som låtsas vara vampyrer…. hänger ni med?

Den spännande drink och dessert menyn. vp6vp8

2 thoughts on “Skrämmande desserter på Vampire´café

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *