Smak av Lappland!

Vi  passade på att prova det Norrländska köket när vi var på Liseberg. Det blev lappkaka med smält smör och Suovas med rökt renkött, älgkött, vitkål ,dressing och råröda lingon. Det var det godaste jag ätit på länge. Vet inte om det var de annorlunda smakerna som gjorde det eller det faktum att vi åt framför brasan i snön bredvid renar och till tonerna av lappländsk musik. Hur som helst så var det säkert en kombination av allt detta! Helt plötsligt blir jag väldigt sugen på att besöka Norrland! Gav mer smak helt enkelt…

Suovas

Lappkaka med smält smör!

29 thoughts on “Smak av Lappland!

 1. jag tror på det men ändå inte. folk har sagt att jorden ska gå under hur många gånger som helst men det händer inget, men blir ändå rädd med tanke på att det är knas i new york och grejer, känns som en början . Fast nej, jag tror på det, men ändå blir jag rädd :(.

  Kram

 2. Vad msyigt! Måste verkligen försöka komma iväg till liseberg snart 🙂

  sv. okej, så bra! ^^ Jodå, spelade julklappsleken på vår ”lilljulafton” med min faster och vi hade tänkt köra på det i år också 🙂

 3. Hej, Modemannen här!

  Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor kram från Mikael

 4. Lappkaka med smält smör är ju så otroligt gott!! Var nog 5 år sen jag var på Jul på Liseberg. Jag får nog skärpa mig lite! ^^

  sv: Tack så mycket! ^^ Ja jag tycker det är bättre att fuska lite och få det så snyggt som möjligt än att kunna stoltsera med att jag har målat själv och det inte blir bra. Är hellre nöjd med designen. 🙂

  Jag kollade Kawaiishops hemsida och insåg att alla mina julklappspengar (om jag får några) kommer gå till den butiken! Inte nog med att de har hur mycket söta och roliga och snygga saker som helst de har dessutom hur mycket nageldekorationer som helst! o.O Såg dessutom att de har vissa kläder som säljs på Shock-store fast billigare. 😀

 5. Pingback: Försmak av Jul på Liseberg | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.