Solskens Tapas!!

Finns det någonting godare en tapas i solen? Det är väl så att lika väl som thaimat är godast i Thailand så är Spansk mat allra godast i Spanien. Den här tapas lunchen på Las Ramblas var iallfall en av de bästa jag upplevt. Vi fullkomligt frossa i lokala specialiteter och skaldjur. Jag älskade verkligen det Kataloniska tomatbrödet med vitlök. Jag säger bara Mmmm….

En riktig solskens lunch!

9 thoughts on “Solskens Tapas!!

 1. Sv; Tack så mycket! 🙂
  Åh, vad avundsjuk jag blir på dig som är i Barcelona, Jag längtar tillbaka dit så sjukt mycket!
  Hoppas att ni får det riktigt trevligt och njuter av varenda sekund! 🙂

 2. Gud så gott allting ser ut att vara 🙂 och soligt, jag saknar sol.

  Sv: Det låter som en underbar plats, jag gillar inte när det är för mycket party och sådär. Var det dyrt där? Liksom att äta och så vidare.

  Kram

 3. Hejsan! 😀

  Visste du att man kan tjäna pengar på sin blogg utan att vara världens storbloggare! 😮 Min blogg är inte alls stor men efter att jag fick reda på hur man kunde göra för att tjäna pengar så kan man säga att pengarna verkligen ”rullar” in nu! Jag vet att det låter för bra för att vara sant, och det trodde jag att det var först men nu är jag riktigt nöjd! 😀 klicka in här för att se hur jag gjorde! ^_^ http://lillinneas.blogg.se/2012/january/utkast-jan-8-2012-1.html#comment

  Det här är inte reklam eller så, vill bara hjälpa till! ^_^
  Kramisar!

 4. Tack för ditt långa & ärliga svar – det är precis sådana kommentars-relationer jag vill ha med de bloggare jag följer och som kikar in hos mig. Jag förstår in i minsta detalj din kärlek till resor. Jag är likadan=) Förra året lyckades jag pricka in hela 14 länder, det var lite galet. Detta året blir nog inte riktigt ett sådant upplevelse år – med tanke på antalet – men äventyr räknar jag med. Paris är redan avprickat, sen blir det kryssning & festival senare i vår, visserligen i sverige – fast inte mindre äventyr för det=) Funderar på att hitta någon billig sista minuten slutet april början maj (man får ju lite extra ledighet i samband med valborg & 1 maj). Sen blir det såklart en resa i sommar – och SEN är det dags för upplevelsen som jag längtar efter så jag nästan spricker – INDIEN tillsammans med bästa vännen i fem veckor.

  Vad har du för resplaner under året?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.