Star Club, Tokyo

SAMSUNG CSCUPPLEVELSE & INREDNING: Star Club som ofta även kallas för Super Mario baren är en underbar nostalgibar för alla som älskar Nintendo och dess karaktärer. Det finns allt här! Gröna rör i taket, roliga hattar, en bardisk full med Mario och hans vänner. Dessutom kan man spela sitt favorit spel och dricka en Princess Peach-drink eller varför inte en grön Koopa.

20150602_203218

SAMSUNG CSCBaren är en minibar och har bara 12 sittplatser. Den är mysig, enkel och familjär. Det känns som att man sitter och spelar hemma hos en vän.

SAMSUNG CSC Baren är mycket detaljrik och man finner massvis med Super Mario samlarföremål i baren.SAMSUNG CSCDRYCK:  Roligast att dricka är dom speciella Star Club-drinkarna med namn som Cute Peach, Enermy Koopa och Invincible Mario. Vi var tvungna att testa allihopa! I baren den här kvällen stod trevliga och söta SHIKI.

Cute Peach SAMSUNG CSCInvincible Mario SAMSUNG CSC Rival in love TeresaSAMSUNG CSC

Enermy Koopaenermy KoopaSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCAlex spelades Teatris mot tre japaner och vann med hästlängder. Tror ni att han var stolt efteråt eller? En kväll han aldrig kommer att glömma. Vi kommer snart göra ett nytt besök här!
SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHITTA HIT:  STAR CLUB ,TAKASU BLDG. 2F 3-11-1 shinjuku, shinjuku-ku,

Tips: Håll ögonen öppna för den stora Mario på taket samt den röda stjärnan på marken.( Kan vara lite knepigt att hitta hit)

Tabel Charge: 500yen

One thought on “Star Club, Tokyo

  1. Pingback: 8Bit Café, Tokyo | FANTASY DINING – En blogg om temarestauranger & resor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.