Square & Death Match ( två unika barer i Golden Gai)

SAMSUNG CSCFörsta riktiga utekvällen i Tokyos hysteriska nattliv. Låt mig presentera två av Golden Gais minibarer.

Square en trappa upp var en av de första barerna vi besökte i området. Den första av många. En trevlig liten bar med ca 8 sittplatser och personal som kan prata lite engelska och fyller på snacksskålen så fort den är slut. Väggarna är täckta av tidnings utklipp samt nitunderkläder och korsetter.

SAMSUNG CSCEfter att vi blivit vänner med bartendern fick vi själva hoppa in bakom bardisken. Även denna kväll i Golden Gai blev legendarisk.
SAMSUNG CSC
Man kommer både gästerna och personalen så nära här. Alla är öppna, glada och nyfikna. Efter att vi druckit japanska ölsorter och haft det trevligt drog vi vidare till stället bredvid. Hårdrocksbaren Death Match.

SAMSUNG CSCDen här baren är något större och vi träffade många hårdrocksfans i baren ifrån olika delar av världen. Men största hårdrocksfanset av alla måste vara bartendern him self.

Bakom disken finns massvis med udda föremål som onda dockor och skräck injagande figurer, skivomslag från stora hårdrocks artister och annat smått o gott.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSCDetta är bara två av alla dessa barer vi besökte i Golden Gai. Jag har många fler på lager. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *