Sukishi bästa lunchstället i Bangkok

sukishiiÄlskade ” All you can eat” restauranger!! Jag får aldrig nog av dem. Bästa stället att gå till vid lunchtid är helt klart Sukishi som finns i alla stora varuhus i Bangkok.

Man får en egen liten kokande kittel vid sitt bord och kan välja mellan tre stycken olika smaksatta buljonger, sen plockar man bara ifrån det rullande bandet framför sig. Det finns kött, fisk, skaldjur, grönsaker och nudlar osv. Man kokar det i buljongen och dippar i starka såser. Man får plocka och äta hur mycket man vill i 1 timme och 45 min. En stor sushi buffé , dryck och dessert ingår också i priset som brukar ligga på ca 75 kr. Just den här Sukishi ligger högst upp i varuhuset MBK.

Sukishii 1 Sukishii 2 Suki sukishii6 Sukishii5 sukishii7

 

5 thoughts on “Sukishi bästa lunchstället i Bangkok

  1. Hej!
    Vi åker inte förrens den 23 maj 🙂
    Min vecka har gått snabbt och varit helt ok tills igår när jag fick reda på att två av mina vänner ska ha barn 🙁 men men dagarna går framåt ändå, ska få min bästa vän på besök i helgen, det ska bli skönt 🙂
    Hoppas du haft en bra vecka! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.