Svart Juicy Couture väska

Jag var tvungen att göra ett till återbesök på MBK! Jag var helt enkelt tvungen att köpa en till Juicy Couture väska. Den här gången blev det en svart.

9 thoughts on “Svart Juicy Couture väska

 1. Oj Gud va snygg!
  Jag har inte hittat något juicy couture än, Dock har jag hittat någon dum, thailändsk bacill (stavning?)
  Så jag var jätte dålig innat o feber har jag nu:(
  Hoppas de går över!
  Annars har jag det jätte bra!!:)

 2. Å neeej vad tråkigt! Hoppas du blir bättre snart! Du får krya på dig. Inget kul att bli sjuk på semester. ska ni tillbaka till Phuket och shoppa på tillbaka vägen? KRAM

  • Ja nu är jag faktiskt bättre:))

   Vi ska till Phuket någon dag innan vi åker! Vet du något ”specifikt ställe där dom säljer juicy eller är det överallt? Finns det på köpcentrum eller på ”gatan” för på gatstånd så har jag mest hittat gucci, rayBan, billabong, de är ju kul med de märkena också men jag skulle jätte gärna vilka lämna thailand med något från juicy haha :))

   • Ja du… jag vet att det är mycket lättare att hitta i Bangkok. Men prova att fråga någon thai vid marknaden. Det finns du får nog leta lite bara och fråga folk. Hoppas verkligen att du hittar!!! Det skulle ju vara plåster på såret för att du blev sjuk på resan.Kram

  • hihi …jag kan prata lite thai men inte mycket. Jag ska faktiskt börja plugga thailändska när ja kommer hem på egen hand. Det finns bra ljudböcker att låna på biblioteket.

   Jag försöker resa så mycket som möjligt och när jag inte reser så jobbar jag på en båt. Men visst är jag hemma emellanåt. Jag skriver inte så mycket om mitt vardagliga liv på Fantasydining eftersom det inte tillhör min magiska värld om du förstår vad jag menar. Efter Thailand nu så kommer Fantasydining handla om Barcelona som är en fantastisk stad i Europa. Hoppas du vill fortsätta läsa. KRAM

 3. jaha, va kul!!!!

  Nej jag undra bara^^

  åh barcelona, de är ju hur fint som helst har också vart där! när ska du dit?? :))

  äger du nån juicy tracksuit? finns de bara jätte små storlekar i bankok? vi hade tänkt att kanske ta inrikes flyget in dit nån dAg!! :DDDD

  • Ja jag har två stycken en vit och en rosa men dom har jag köpt i New York.
   Jag har sett juicy Couture dräkter på MBK i Bangkok. Finns i både S,M och L och i olika färger. Vad kul om ni åker till Bangkok- är det för att shoppa då? Det är ju rätt billigt att flyga inrikes och tar inte så lång tid heller så varför inte. Go for it…

   Eftersom jag gillar temarestauranger måste jag då tipsa om Hajime Robot restaurang (kolla under kategorin Robot tema)En kul grej att besöka när man är i Bangkok.

   Va roligt att du varit i Barcelona!!!inte riktigt bestämt ännu!!
   KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.